top of page

Greek Tuna Skewers


๐ŸŸ5 Ingredient Greek Tuna Skewers What you need... 1.5 lbs. tuna steak or medallions 3 tbsp. black or kalamata olive tapenade

the juice of one large lemon (2-3 tbsp) 1 tbsp. red wine vinegar 1 tbsp. fresh rosemary chopped 1 can whole artichoke hearts, drained and rinsed -Rinse tuna under COLD water and pat dry -Slice into 2"x2" chunks -Add to shallow dish and set aside -In a small bowl, mix together remaining ingredients and pour over tuna -Stir or toss gently to make sure everything is evenly coated -Cover and Refrigerate for 20 minutes -Preheat grill to medium high heat -Remove, add tuna to skewers alternating w/ artichoke hearts (if using wooden skewers, soak for several hours ahead to prevent burning them) -Add skewers to grill, cook for 3 minutes, then rotate, cook for 2 more or until your liking Pairs well with Grilled asparagus and Tomatoes, Caprese Salad OR Eggplant Stackers

#fish #pescatarian #skewers

RECENT POSTS
SEARCH BY TAGS
No tags yet.
ARCHIVE
bottom of page